Når Finnmarks kulturnæringsbedrifter samles i Alta i oktober, får de oppleve humorist Trine Lise Olsen som læremester.

150 deltakere

Hun er nemlig en av foredragsholderne under den 3. utgaven av Surstoff Kulturnæringskonferanse som tidligere har gått av stabelen i Vadsø og Hammerfest. I år er det Alta sin tur til å få besøk av konferansen, som håper å samle sammen 150 deltakere innen alle kulturgrener som jobber innenfor design, film, musikk, billedkunst, fotografi, kunsthåndverk og litteratur.

Forklarer egen suksess

Trine Lise ser frem til å møte fylkets kreative sjeler på konferansen.

– Jeg gleder meg til å komme hjem for å jobbe, det er så fint at vi markerer oss i Finnmark. Vi har jo alt her, vi trenger ikke syte til sør, men vi må være enda flinkere til å vise hva vi har!

Humoristen fra Indre Billefjord har som kjent gjort stor nasjonal suksess som stand-up komiker og foredragsholder. Det er denne suksesshistorien kulturnæringsbedriftene får høre om under temaet «Synlig og uredd – for å styrke bedriften din».

Inspirasjon og råd

Linn Henriksen, som er prosjektleder for årets konferanse, ser frem til å ha en profesjonell humorist som foredragsholder.

– Det er viktig at de kulturnæringsbedriftene som har funnet suksessnøkler kan gi inspirasjon og gode råd til resten av næringen om hvordan man kan gjøre bedriften sin enda synligere og sterkere. Trine Lise er en sterk, morsom og samfunnsengasjert stemme fra nord, som bemerker seg på flere områder. Vi gleder oss masse til å høre henne som foredragsholder, sier Henriksen.