De inviterer nemlig til konsert i havneterminalen i Bukta.

– Stor variasjon

– Denne konserten er en slags oppvarming til en annen konsert vi skal ha på Rolvsøya under måsøydagene kommende lørdag, så vi syntes det derfor passet bra å ha en konsert for altaværingene på havna, før vi fredag tar turen til Rolvsøya, sier Jon Steinar Skoglund og Terje Nilsen.

De er to av i alt 12 korsangere i koret som lover en konsert med stor variasjon.

– Det blir en veldig variert konsert med varighet på cirka halvannen time. Vi skal blant annet synge sanger på finsk, engelsk og norsk, samt by på noen latinske perler, noen flotte salmer, litt fra Erik Byes rikholdige kartotek og noen drikkeviser, lover duoen.

Premiere

Det er første gang det arrangeres konsert i havneterminalbygget, som de begge mener passer utmerket for korsang.

– Så vidt vi vet har det aldri vært arrangert konsert i dette lokalet, som har plass til cirka 100 mennesker. Det er veldig god lyd i lokalet som vi har testet litt, så det kommer til å bli en klangfull affære. Det er veldig lenge siden vi har hatt en egen konsert og koret låter mektig bra for tiden. Alle sangene sitter nemlig som et skudd og det svinger godt av oss for tiden, så vi er veldig klare til å synge for publikum igjen, sier Nilsen.

Lover fin atmosfære

Konserten starter onsdag kveld klokken 18.30 og håpet er at lokalet blir fylt opp.

– Det kommer en båt inn klokken 18.15, så kanskje noen av passasjerene tar turen innom, uansett håper vi på fullt hus. Vi lover en flott atmosfære og ramme rundt det hele –  med et repertoar som er meget variert for anledningen, lover de sangglade herrene.