Søndag formiddag møttes Notodden FK og Alta IF for å spille årets første seriekamp i Oddsenligaen. Det ble en særdeles jevn affære, som endte 3 - 3.

Målrik start

Kampen startet med et brak for Notodden FK. Lars Lien trengte nemlig bare 40 sekunder på å sette ballen i mål. Alta IF svarte derimot ganske raskt, og etter bare ti minutter spilt stod det 1 - 1. Målscorer var Dag Andreas Balto. Senere i første omgang tok Alta over etter at Magnus Nikolaisen satte ballen skråsikkert i nota. Gjestene klarte derimot ikke å beholde ledelsen lenge, og det sto snart 2 - 2 etter en scoring fra marokkanske Kamal Saaliti. Like før pause kranglet Notoddens offensive midtbanespiller -  Martin Holmen -  på seg et rødt kort.

Enda flere mål

Like etter pause headet Øyvind Vesteth Olsen inn 2 - 3 etter en flott corner. Men heller ikke denne gangen var siste ord sagt. Martin Brekke headet inn utligningen for NFK, og kampen endte 3 - 3.

Neste kamp

Alta IFs neste kamp er onsdag 22. april borte mot Fløya. Det er den første runden i NM Cupen.