Rune Repvik forventer full skjerping hos Alta-guttene som har gått på to strake serietap mot Senja og Grorud. I dag kommer Finnsnes på besøk til Finnmarkshallen for å spille andre runde i cupen etter å ha vunnet alle sine tre første seriekamper.

– Når jeg sitter her på klubbhuset og hører Thomas (Torgersen, venstreback) snakker så håper jeg alle de andre stiller med samme motivasjon i kveld. For han er tydelig på at de to siste kampene skal revansjeres, sier trener Rune Repvik.

– Vi er godt forberedt og vil vise hva som bor i laget, sier han og legger til at ingen spillere blir spart som i førsterundekampen mot Kirkenes.

Økonomisk bonus

Å gå videre i cupen er også viktig for den økonomiske delen siden store summer fordeles mellom lagene etter at cupfinalen er spilt.

– Vi har ikke budsjettert med cupinntekter så økonomien i det hele får bli en bonus. Men det er ikke noe spillerne skal fokusere på. De skal bare senke skuldrene og gjøre sitt beste ute på banen, sier styreleder Bente Haug.

Kampen starter klokken 19.00 og streames direkte på Altapostens nett-tv.

TV-sendingen starter klokken 18.55, men kommentatorerene Frank Halvorsen og Øystein Esjeholm starter forberedelsene på Radio Alta allerede fra klokken 18.15. Hør nettradio her!