Er du selgeren vi trenger?

Vil du være med i et team som sørger for at Altapostens kunder når fram med sitt budskap?

Flere finnmarkinger velger private tannklinikker

De siste årene har befolkningen i Finnmark valgt å besøke private tannklinikker for å få trygg, profesjonell behandling av tennene. Både innenfor og utenfor Norges grenser reiser de for å få undersøkt og stelt tennene sine og er ikke ukjente med å ha store økonomiske gevinster på det.

Denne uken kan du spise for en hundrings i Alta!

Ventetiden er over, denne uken helt frem til torsdag den 2. mars kan du utfordre smaksløkene dine hos noen av Altas mest populære spisesteder, og det kun for en hundrings! Minifestivalen «Spis for en hundrings» er tilbake i Alta. Forbered smaksløkene dine, for i denne omgangen har UNO Kafé, City Scene, Sushi Point og Hoftepluss kastet seg med og kan friste sultne altaværinger med kulinariske opplevelser.

Havspeil skaper oppmerksomhet og begeistring

Havspeils unike beliggenhet i vannkanten åpner for en helt ny kundegruppe for megler Lars Erling Lossius. Kunder fra både Tromsø og Oslo har allerede latt seg begeistre av det flotte boligkonseptet i Bossekop. – Slike responser er noe helt nytt for oss, sier Lossius.

Skaper en helt ny bydel i vannkanten

Boligkonseptet «Havspeil» bryter nye barrierer i Alta. For første gang tilbys det eksklusive leiligheter helt nede i vannkanten. – Vi bygger en helt ny bydel, sier Tore Wæraas. Han setter i gang utbyggingen i Bossekop rett over nyttår.

Serverer frokost til shopperne

Få ting er morsomme å gjøre på tom mage - så også shopping. Under Black friday vil derfor senterledelsen på AMFI Alta servere frokost til de shoppeglade.

Redder deg ut av tidsklemma

Er du fanget i tidsklemma og stadig utsetter renoveringen? Ikke gjør det. ØYJO Entreprenør AS har nemlig spesialisert seg på å hjelpe hobbysnekkere med tidstrøbbel og ti tommeltotter.

Fords etterlengtede premium-gjennombrudd

Endelig kan Ford-selger Sven Ole Heitmann tilby kundene en skikkelig premium-modell! Nye Ford Edge oppfyller både hans og kundenes drømmer.

Helt ny «Trend» for Alta Caravan

Med startpris på 735.000 kroner og spesialdesignede modeller for Norge mener selger Knut Emil Johansen ved Alta Caravan at den nye Trend-serien til Dethleffs vil være midt i blinken for førstegangskjøpere av bobil.