Får flyt i sakene

Perioden etter påske er storsesongen for å renovere badet i de tusen hjem, men med fellesferien ikke langt unna ender det med at de fleste prosjekter ender opp halvferdig eller aldri påbegynt.

Flere finnmarkinger velger private tannklinikker

De siste årene har befolkningen i Finnmark valgt å besøke private tannklinikker for å få trygg, profesjonell behandling av tennene. Både innenfor og utenfor Norges grenser reiser de for å få undersøkt og stelt tennene sine og er ikke ukjente med å ha store økonomiske gevinster på det.

Denne uken kan du spise for en hundrings i Alta!

Ventetiden er over, denne uken helt frem til torsdag den 2. mars kan du utfordre smaksløkene dine hos noen av Altas mest populære spisesteder, og det kun for en hundrings! Minifestivalen «Spis for en hundrings» er tilbake i Alta. Forbered smaksløkene dine, for i denne omgangen har UNO Kafé, City Scene, Sushi Point og Hoftepluss kastet seg med og kan friste sultne altaværinger med kulinariske opplevelser.

Havspeil skaper oppmerksomhet og begeistring

Havspeils unike beliggenhet i vannkanten åpner for en helt ny kundegruppe for megler Lars Erling Lossius. Kunder fra både Tromsø og Oslo har allerede latt seg begeistre av det flotte boligkonseptet i Bossekop. – Slike responser er noe helt nytt for oss, sier Lossius.

Skaper en helt ny bydel i vannkanten

Boligkonseptet «Havspeil» bryter nye barrierer i Alta. For første gang tilbys det eksklusive leiligheter helt nede i vannkanten. – Vi bygger en helt ny bydel, sier Tore Wæraas. Han setter i gang utbyggingen i Bossekop rett over nyttår.