Nå blir det enklere å parkere ved Alta Lufthavn

Alta Lufthavn innfører nytt betalingssystem for parkering som gjør det enda enklere for bilistene. Nå kan du enkelt betale via en applikasjon på telefonen.

Livet utenfor jobb påvirker dine ansattes effektivitet

Det som skjer på fritiden har innvirkning på trivsel og ytelse på arbeidsplassen. Selv om de fleste forsøker å legge fra seg de vanskelige tingene i hverdagen, er det ikke alltid like lett å gjøre så.

AB Elektro AS

AB Elektro AS leverer elektrotekniske installasjoner primært i Nord-Troms og Finnmark. Bedriften har de siste år levert flere store prosjekter, deriblant utbyggingen av Finnmarkshallen, ombyggingen av helsesenteret, Berlevåg skole, Tollevikbergan borettslag, Kautokeino omsorgsboliger. Bedriften har også opparbeidet seg stor kompetanse rundt industriell installasjon samt feilsøk. Oppdrettsnæringen er en svært betydelig del av dette, og er en viktig samarbeidspartner for AB Elektro. For denne næringen har de uført oppdrag i hele Finnmark, Troms og Skottland. For Grieg Seafood har de blant annet hatt 14 turer på Shetland hvor AB Elektro har hatt hovedansvar.

Alt´a Rør AS

Alt´ a Rør AS utfører større og mindre rørleggerjobber – både for næring og privat. Bedriften gjennomførte sitt så langt største oppdrag da de hadde ansvar for rørinstallasjonene ved utbyggingen av Alta Videregående skole. Om ikke kort tid tar de fatt på et nytt stort oppdrag, nemlig nye Alta Nærsykehus. Begge disse oppdragene har en ramme på rundt 20 millioner kroner.

Nordic Last og Buss AS

Nordic Last og Buss AS har 220 ansatte fordelt på 14 avdelinger i våre tre nordligste fylker; Nordland, Troms og Finnmark. Nordic Last og Buss regnes dermed som Nord-Norges største tungbilforhandler og vedlikeholder av lastebiler og busser. Avdelingene er spredd fra Fauske i sør til Vadsø i nord.

Arges

Innovasjon er et nøkkelord for altabedriften Arges som produserer og leverer fiberrør, mikrorør, varselnett til bredbåndsutbygging, og fôrslanger til oppdrett. Sverige er blitt et nytt marked hvor spesielt varselnett er etterspurt.

Oleif Simensen Transport AS

Transportselskapet i Maurveien 12 utfører transportoppdrag over hele landet, både på vei og på snø. Jaro betongsystemer AS er den største kunden. Oleif Simensen Transport frakter både betongelementer og pumper og transporterer betong for Jaro.

Alta Caravan

Kompetanse og kvalitet i alle ledd går gjennom som en rød tråd hos Alta Caravan som er en av Finnmarks ledende aktører på bobiler, campingvogner, tilhengere, snøscootersleder og øvrige fritidsartikler. De har i tillegg bilutleie via Sixt.

Elektriker1 Alta AS

- mange års kompetanse innen elektriske installasjoner i boliger, leiligheter og næringsbygg

Hybrid-lykke

Hver fjerde personbil som ble solgt ny i Norge i 2016 hadde hybriddrift. Også hos Henry Hammari AS har bilkundene for alvor fått opp øynene for den smarte kombinerte motorløsningen. Børge Kjellmo er en av dem.

Nye Ford Kuga tilbyr komfort i verdensklasse

Motorjournalistene sparer ikke på superlativene når nye Ford Kuga omtales. Den populære SUVen betegnes som den perfekte bilen for Norge. Ford-selger Sven Ole Heitmann er helt enig.

Ustoppelige Subaru XV løser alle oppgaver

Subaru kombinerte det beste fra SUV og vanlig personbil da de produserte Subaru XV. Permanent firehjulstrekk (AWD), trinnløs automatgirkasse (CVT Lineartronic), samt en drivstoffeffektiv motor gir de aller beste forutsetningene for kjøring på variert og utfordrende underlag.

Avduket Mazda-suksess som er blitt enda bedre

Det er ikke så merkelig at bilselger Ørjan Digre ser svært tilfreds ut ved siden av denne lekre røde SUVen. Han har nettopp avduket helt nye Mazda CX5. En allerede fantastisk bil er blitt enda bedre.

Nye Nissan Micra; revolusjon i sin klasse

Glem alt du tenker om bilene i kompaktklassen. Med revolusjonerende plass, ny teknologi og fabelaktige kjøreegenskaper snur nye Nissan Micra opp-ned på alt du trodde om denne bilklassen.

Her er de beste reisekuppene akkurat nå

SB2 Utvikling AS

Eventyrlig vekst siden oppstarten for ti år siden!

Får flyt i sakene

Perioden etter påske er storsesongen for å renovere badet i de tusen hjem, men med fellesferien ikke langt unna ender det med at de fleste prosjekter ender opp halvferdig eller aldri påbegynt.

Er du selgeren vi trenger?

Vil du være med i et team som sørger for at Altapostens kunder når fram med sitt budskap?

Flere finnmarkinger velger private tannklinikker

De siste årene har befolkningen i Finnmark valgt å besøke private tannklinikker for å få trygg, profesjonell behandling av tennene. Både innenfor og utenfor Norges grenser reiser de for å få undersøkt og stelt tennene sine og er ikke ukjente med å ha store økonomiske gevinster på det.

Denne uken kan du spise for en hundrings i Alta!

Ventetiden er over, denne uken helt frem til torsdag den 2. mars kan du utfordre smaksløkene dine hos noen av Altas mest populære spisesteder, og det kun for en hundrings! Minifestivalen «Spis for en hundrings» er tilbake i Alta. Forbered smaksløkene dine, for i denne omgangen har UNO Kafé, City Scene, Sushi Point og Hoftepluss kastet seg med og kan friste sultne altaværinger med kulinariske opplevelser.

Havspeil skaper oppmerksomhet og begeistring

Havspeils unike beliggenhet i vannkanten åpner for en helt ny kundegruppe for megler Lars Erling Lossius. Kunder fra både Tromsø og Oslo har allerede latt seg begeistre av det flotte boligkonseptet i Bossekop. – Slike responser er noe helt nytt for oss, sier Lossius.

Skaper en helt ny bydel i vannkanten

Boligkonseptet «Havspeil» bryter nye barrierer i Alta. For første gang tilbys det eksklusive leiligheter helt nede i vannkanten. – Vi bygger en helt ny bydel, sier Tore Wæraas. Han setter i gang utbyggingen i Bossekop rett over nyttår.

Serverer frokost til shopperne

Få ting er morsomme å gjøre på tom mage - så også shopping. Under Black friday vil derfor senterledelsen på AMFI Alta servere frokost til de shoppeglade.