Nå blir det enklere å parkere ved Alta Lufthavn

Alta Lufthavn innfører nytt betalingssystem for parkering som gjør det enda enklere for bilistene. Nå kan du enkelt betale via en applikasjon på telefonen.

XC40 gjør Volvo-suksessen komplett

Med høstens lansering av nye Volvo XC40 setter Volvo Cars en ny standard for sikkerhet og brukervennlighet i premium-segmentet for litt mindre SUVer. Modellen gjør dessuten Volvos XC-suksess komplett.

Polaris 800 Switchback XCR: Allrounder med suverene kvaliteter

Polaris-forhandler Sven Ole Heitmann er rask med å vise frem Polaris 800 Switchback XCR når han blir spurt om hva mange snøscooterglade finnmarkinger har på ønskelisten til jul.

Norges mest solgte pickup er blitt enda bedre

Isuzu D-Max er ikke bare Norges mest populære pickup: Du kan også velge og vrake mellom mange spennende modeller – inkludert de råtøffe spesialbyggene fra Arctic Trucks og storselgeren «Black Edition». Henry Hammari AS er ny forhandler for Isuzu i Alta.

Utvider med høykvalitets tysk by-bobil

Alta Autosenter utvider tilbudet for bobilglade finnmarkinger når de begynner som forhandler for det tyske kvalitetsmerket Pössl. Smidige og kompakte by-bobiler med innovative løsninger, høy standard og store doser komfort er gjennomgangsmelodien.

Nå inviterer denne trioen til fest!

Finnmark Motorsenter feirer at det er gått ett år siden nyoppstarten og inviterer til kjempefest i tre dager. Sven Ole, «Bacon» og Bjørn Tore sveiver i gang vaffelpressa, serverer mat og kjører spesialkampanje på flotte bruktbiler.

"Spis for en hundrings" er tilbake!

Minifestivalen varer fra 23. til 26. oktober. Hele 8 spisesteder er med denne gangen, og her får du hele menyen!

Nå blir det enklere å parkere ved Alta Lufthavn

Alta Lufthavn innfører nytt betalingssystem for parkering som gjør det enda enklere for bilistene. Nå kan du enkelt betale via en applikasjon på telefonen.

Alt du lurer på om cruiseferier – og litt til

Kanariøyene: Slik velger du riktig øy - og fly direkte fra Nord-Norge

Livet utenfor jobb påvirker dine ansattes effektivitet

Det som skjer på fritiden har innvirkning på trivsel og ytelse på arbeidsplassen. Selv om de fleste forsøker å legge fra seg de vanskelige tingene i hverdagen, er det ikke alltid like lett å gjøre så.

AB Elektro AS

AB Elektro AS leverer elektrotekniske installasjoner primært i Nord-Troms og Finnmark. Bedriften har de siste år levert flere store prosjekter, deriblant utbyggingen av Finnmarkshallen, ombyggingen av helsesenteret, Berlevåg skole, Tollevikbergan borettslag, Kautokeino omsorgsboliger. Bedriften har også opparbeidet seg stor kompetanse rundt industriell installasjon samt feilsøk. Oppdrettsnæringen er en svært betydelig del av dette, og er en viktig samarbeidspartner for AB Elektro. For denne næringen har de uført oppdrag i hele Finnmark, Troms og Skottland. For Grieg Seafood har de blant annet hatt 14 turer på Shetland hvor AB Elektro har hatt hovedansvar.

Alt´a Rør AS

Alt´ a Rør AS utfører større og mindre rørleggerjobber – både for næring og privat. Bedriften gjennomførte sitt så langt største oppdrag da de hadde ansvar for rørinstallasjonene ved utbyggingen av Alta Videregående skole. Om ikke kort tid tar de fatt på et nytt stort oppdrag, nemlig nye Alta Nærsykehus. Begge disse oppdragene har en ramme på rundt 20 millioner kroner.

Nordic Last og Buss AS

Nordic Last og Buss AS har 220 ansatte fordelt på 14 avdelinger i våre tre nordligste fylker; Nordland, Troms og Finnmark. Nordic Last og Buss regnes dermed som Nord-Norges største tungbilforhandler og vedlikeholder av lastebiler og busser. Avdelingene er spredd fra Fauske i sør til Vadsø i nord.

Arges

Innovasjon er et nøkkelord for altabedriften Arges som produserer og leverer fiberrør, mikrorør, varselnett til bredbåndsutbygging, og fôrslanger til oppdrett. Sverige er blitt et nytt marked hvor spesielt varselnett er etterspurt.

Oleif Simensen Transport AS

Transportselskapet i Maurveien 12 utfører transportoppdrag over hele landet, både på vei og på snø. Jaro betongsystemer AS er den største kunden. Oleif Simensen Transport frakter både betongelementer og pumper og transporterer betong for Jaro.

Alta Caravan

Kompetanse og kvalitet i alle ledd går gjennom som en rød tråd hos Alta Caravan som er en av Finnmarks ledende aktører på bobiler, campingvogner, tilhengere, snøscootersleder og øvrige fritidsartikler. De har i tillegg bilutleie via Sixt.

Elektriker1 Alta AS

- mange års kompetanse innen elektriske installasjoner i boliger, leiligheter og næringsbygg

Hybrid-lykke

Hver fjerde personbil som ble solgt ny i Norge i 2016 hadde hybriddrift. Også hos Henry Hammari AS har bilkundene for alvor fått opp øynene for den smarte kombinerte motorløsningen. Børge Kjellmo er en av dem.

Nye Ford Kuga tilbyr komfort i verdensklasse

Motorjournalistene sparer ikke på superlativene når nye Ford Kuga omtales. Den populære SUVen betegnes som den perfekte bilen for Norge. Ford-selger Sven Ole Heitmann er helt enig.

Ustoppelige Subaru XV løser alle oppgaver

Subaru kombinerte det beste fra SUV og vanlig personbil da de produserte Subaru XV. Permanent firehjulstrekk (AWD), trinnløs automatgirkasse (CVT Lineartronic), samt en drivstoffeffektiv motor gir de aller beste forutsetningene for kjøring på variert og utfordrende underlag.

Avduket Mazda-suksess som er blitt enda bedre

Det er ikke så merkelig at bilselger Ørjan Digre ser svært tilfreds ut ved siden av denne lekre røde SUVen. Han har nettopp avduket helt nye Mazda CX5. En allerede fantastisk bil er blitt enda bedre.

Nye Nissan Micra; revolusjon i sin klasse

Glem alt du tenker om bilene i kompaktklassen. Med revolusjonerende plass, ny teknologi og fabelaktige kjøreegenskaper snur nye Nissan Micra opp-ned på alt du trodde om denne bilklassen.

Får flyt i sakene

Perioden etter påske er storsesongen for å renovere badet i de tusen hjem, men med fellesferien ikke langt unna ender det med at de fleste prosjekter ender opp halvferdig eller aldri påbegynt.