Havspeil skaper oppmerksomhet og begeistring

Havspeils unike beliggenhet i vannkanten åpner for en helt ny kundegruppe for megler Lars Erling Lossius. Kunder fra både Tromsø og Oslo har allerede latt seg begeistre av det flotte boligkonseptet i Bossekop. – Slike responser er noe helt nytt for oss, sier Lossius.

Skaper en helt ny bydel i vannkanten

Boligkonseptet «Havspeil» bryter nye barrierer i Alta. For første gang tilbys det eksklusive leiligheter helt nede i vannkanten. – Vi bygger en helt ny bydel, sier Tore Wæraas. Han setter i gang utbyggingen i Bossekop rett over nyttår.

Serverer frokost til shopperne

Få ting er morsomme å gjøre på tom mage - så også shopping. Under Black friday vil derfor senterledelsen på AMFI Alta servere frokost til de shoppeglade.

Redder deg ut av tidsklemma

Er du fanget i tidsklemma og stadig utsetter renoveringen? Ikke gjør det. ØYJO Entreprenør AS har nemlig spesialisert seg på å hjelpe hobbysnekkere med tidstrøbbel og ti tommeltotter.

Fords etterlengtede premium-gjennombrudd

Endelig kan Ford-selger Sven Ole Heitmann tilby kundene en skikkelig premium-modell! Nye Ford Edge oppfyller både hans og kundenes drømmer.

Helt ny «Trend» for Alta Caravan

Med startpris på 735.000 kroner og spesialdesignede modeller for Norge mener selger Knut Emil Johansen ved Alta Caravan at den nye Trend-serien til Dethleffs vil være midt i blinken for førstegangskjøpere av bobil.

SUV-luksus til folket

Ryktene ble omsider bekreftet da Skoda i høst lanserte deres nye Kodiaq som går rett i strupen på langt mer kostbare SUV-alternativer. Ekstremt mye plass, luksus og hyggelig prislapp gjør garantert Kodiaq til en salgssuksess.

Saken er biff...

Thon Hotel Vica er kjent for sitt gode kjøkken, og nå disker kokkene opp med et helt nye tilbud for matglade altaværinger - biffkveld.

Smarte grep skåner naturen og korter ned utbyggingstiden

Med bygging av 420 kV ledning fra Balsfjord til Skaidi er det mange hensyn som vil bli tatt. Statnett benytter nye mastefundament i stål for å spare byggetid og redusere berøring med reindrifta. Og vinteren benyttes til uttransportering av materiell for å spare naturen.

Levering som bestilt

Sentrum Motor og Verktøys (SMV) etablering i havbruksnæringen ble en suksess fra første øyeblikk. Nå er altabedriften totalleverandør av verktøy og utstyr til store deler av industrien både på land og vann i regionen.

Cermaqs nyeste våpen i kampen mot lusa

Cermaq tar nå i bruk temperert sjøvann – en såkalt Optilicer – i kampen mot lakselusa. Cermaq har en forebyggende fiskehelsestrategi, og fokus på fiskevelferd er viktig for å kunne tilby et produkt med topp kvalitet til kundene.

Hvordan forbedre bilens drivstoffeffektivitet

En av de største påvirkningene bilen har både på lommeboken og miljøet er drivstofforbruket.